Top 3 coafuri cu extensii pentru 2022

Ești curioasă cu privire la subiectul Top 3 coafuri cu extensii pentru 2022? Multe dintre femei, încă de la începutul anului, preferă să se documenteze în direcția aceasta, pentru a ști care sunt, în esență, trendurile noului an. Despre coafurile cu extensii cele mai frumoase și mai ușor de realizat îți spunem chiar acum. 

Promitem să fim la subiect, pentru a-ți putea crea o imagine cât mai clară despre coafura care ți se potrivește cel mai bine în acest an. Ești pregătită?

Draga mea, iată despre ce este vorba: 

Părul ondulat cu sau fără căldură

În 2022, la fel de mult precum în anii trecuți, se poartă buclele. Singura diferență care apare este remarcată în modul de stilizare. Tu cum le faci, cu sau fără căldură? 

Nu trebuie să spunem foarte multe lucruri despre faptul că majoritatea femeilor își doresc să aibă părul lung. Optând pentru extensii de calitate, se poate obține orice lungime de păr, indiferent de cum este părul tău inițial. De altfel, buclele nu ies niciodată din trend. 

Dacă, însă, în anii precedenți, în centrul atenției, erau buclele bine definite, în prezent, stilul loose waves este din ce în ce mai căutat. Părul nici întins, dar nici ondulat foarte tare, este în trend în 2022 mai mult decât niciodată!

Ba mai mult decât atât, dacă nu ai o placă sau un ondulat, poți opta pentru metoda obținerii buclelor fără căldură. Ai nevoie doar de o eșarfă subțire, pe care să pui părul peste noapte, iar dimineață: Voila! Buclele mult dorite sunt acolo! Fără căldură și fără a deteriora extensiile de păr într-un fel sau altul!

Big half up ponytail

Stilul ponytail a atins un nou nivel de performanță. Chiar dacă acest stil este cunoscut ca fiind unul destul de vechi, el în esență a prins avânt doar în ultima perioadă. 

Pentru a obține un look asemănător, nu trebuie decât să treci de la clasica ponytail (coadă de cal), prinsă, de obicei, în spate, la versiunea de ponytail în mijlocului capului. Este una dintre cele mai ușor de realizat coafuri, dar și una dintre coafurile care se potrivesc în orice zi, indiferent de faptul că stai în casă sau ieși în oraș!

Împletitură lejeră

Se merge în acest an pe coafurile lejere, care nu necesită foarte mult efort când vine vorba despre stilizarea lor? Cu siguranță! Anul 2022 este despre simplitate, dar și despre coafuri cu extensii de păr care să te facă să te simți cât mai în largul tău!

Lasă un răspuns