Mituri și adevăruri despre extensiile din păr natural

tape on

De-a lungul timpului și mai ales în ultima perioadă, la nivel de extensii din păr natural s-a remarcat o ascensiune. Astfel, tot mai mult femeile își pun încrederea în acestea, pentru a avea un păr mai bogat, plin de volum și strălucitor. Există, însă, și persoane care emit opinii cu privire la extensiile de păr, fără a le fi testat în prealabil. Și în acest mod, din gură în gură, s-a ajuns să se creadă despre extensiile de păr că sunt într-un fel sau altul!

tape on

Tocmai pentru că acesta este un subiect tot mai controversat, astăzi o să vorbim despre opiniile greșite care se emit în ceea ce privesc extensiile de păr și din păr natural, dar și ce se spune mai exact despre acestea și care este adevărul din spatele acestor afirmații greșite. Se spune, astfel, despre extensiile de păr că:

Nu au rezistență/nu durează în timp

Această premisă este total greșită, însă mai trist este faptul că se crede a fi adevărată. Practic este imposibil ca extensiile din păr natural 100% să nu reziste în timp, mai ales dacă sunt îngrijite corespunzător. De altfel, este ca și în cazul multor altor lucruri sau intervenții. Este ca și în cazul sănătății. Dacă o prioritizezi și te alimentezi corespunzător, atunci vei fi sănătos. În cazul în care nu ai o alimentație corespunzătoare, nu va fi de mirare faptul că sănătatea nu se va afla la stadiul ei cel mai bun.

Extensiile de păr pot rezista foarte bine în timp, poate chiar și un an, dacă sunt îngrijite corespunzător. O întreținere la cel puțin 2 luni poate ajuta în acest sens.

De altfel, în cazul extensiile de păr detașabile, este important chiar și locul de depozitare al acestora, întrucât el influențează în mod direct durata de viată a acestora. Specialiștii Extensii Zen îți vor da toate informațiile necesare în momentul în care alegi să faci și tu acest pas, fără dar și poate!

Sunt dedicate doar anumitor tipuri de păr

Această idee este, după cum poate ți-ai și dat seama, greșită! Extensiile de păr natural, dimpotrivă, sunt dedicate tuturor tipurilor de păr. Ele se potrivesc atât părului gras sau uscat, rar sau des, lung sau scurt, cât și părului lipsit de volum sau voluminos!

Este, totuși, adevărat faptul că există extensii din păr natural dedicat fiecărui tip de păr în parte. Ca de exemplu, extensiile din păr natural cusute sau de tip tape-on sunt potrivite în special pentru firele de păr scurte și subțiri. Cele de tip clip-on nu le recomandăm în astfel de situații, pentru că există riscul ca din lipsa volumului de păr, acestea să se observe foarte ușor. Nu ne dorim asta, pentru că nu este estetic.

cheratina

Extensiile din păr natural de tip clip-on le recomandăm femeilor care au părul voluminos și în special celor care preferă volumul pentru realizarea unor coafuri sofisticate și elegante.

Sunt greu de îngrijit/S-ar putea să întâmpini probleme la această parte, zic unii!

Cei care nu cunosc faptul că există produse speciale create pentu îngrijirea părului după aplicarea extensiilor s-ar putea să creadă că este greu să îngrijești extensiile. În esență, însă, extensiile din păr natural se îngrijesc foare ușor, cu atât mai mult cu cât există produse special dedicate acestui proces de îngrijire.

extensii blog

Fac rău părului? Nici într-un caz!

În cazul în care extensiile sunt corespunzător îngrijite, dar și aplicate ca la carte, ele nu dăunează deloc părului. Astfel, în cazul extensiilor din păr natural de tipul clip-on, asigură-te că te bazezi pe specialiști în domeniu, care știu ce trebuie să facă!În acest fel, prin atenție încă de la bun început, părul tău se va bucura de o creștere naturală, normală, fără a fi afectat într-un fel anume!

Opiniile și părerile acestea pot fi întâlnite zilnic! Important este ca înainte de a crede tot ceea ce se spune, să te documentezi și să vezi că, de fapt, lucrurile nu stau chiar așa când vine vorba despre extensiile din păr natural și aplicarea, respectiv rezistența acestora!

extensii tape on

În concluzie: Nu mai credeți ceea ce spune toată lumea și faceți pasul pentru a fi mulțumite de frumusețea voastră. Pentru că extensiile din păr natural 100% sunt total diferite de probabil tot ce ați fi avut până acum, iar dovada, stă în review-urile și părerile clienților care ne aleg mereu cu drag. Pentru că putem! Putem să oferim tuturor șansa de a avea extensiile calitative și dorite.

Lasă un răspuns