Afișez 1 - 24 din 58 de rezultate

Extensii Tape On cu banda adeziva –  din par natural 100%!

Extensii tape on sunt acele extensii cu banda adeziva – sunt făcute din păr uman, virgin 100% cu bandă hipoalergenică premium, care este puternica, sigura și nu dăunează. Sunt cea mai bună opțiune atunci când îți dorești extensii de durată și care să nu se vadă. Banda Hipoalergenică nu dăunează părului.

Extensiile noastre de păr se amestecă în mod natural cu propriul dvs. păr. Ele pot fi spălate și coafate, sau purtate în orice mod, la fel ca propriul păr.
Extensii de par cu bandă sunt reutilizabile se pot vopsi, decolora, nuanta cu indicatiile de la ZEN.

Extensii Tape ON 100% premium VIRGIN, păr uman cu cuticula intactă.

Un pachet de extensii tape on conține 40 benzi =100 grame
Alegeți gramajul din “butonul rosu,selecteaza optiuni”

Pentru un par subtire si rar se folosete 1pachet=100 grame.
Pentru un par cu densitate medie se folosesc =150 grame
Pentru un par des se foloseste 2 pachete=200 grame.Toate extensiile ZEN sunt reutilizabile între 9 ~12 luni. Pur si simplu eliminați banda veche si adăugăm o nouă banda pentru o nouă remontare .Parul din extensii este colectat de la un singur donator,dezinfectat cu solutii ecologice pentru a menține structura firului intact.
Părul poate fi tăiat, spălat, colorat.Este indicat ca atunci cand faceți comanda la noi pe site si ne trimiteți o poză cu parul dumneavoastra.Poza trebuie sa fie facuta afara sa se vada culoare exacta a parului ,așa ne putem da seama ce culoare si ce cantitate de extensii aveți nevoie.