Extensii clip on

Extensiile Clip On sunt acele extensii care vin prinse cu clipsuri în părul dvs. Extensiile clips ale noastre de păr se amestecă în mod natural cu propriul dvs. păr și pot fi spălate și coafate, sau purtate în orice mod, la fel ca propriul păr. Ai avantajul că ți le poți pune singură oricând dorești.

Extensii clip on

Sunt reutilizabile se pot vopsi, decolora, nuanta cu indicatiile de la ZEN. Astfel că puteți să vă alegeți produsul care vi se potrivește. Avem extensii 100% naturale, gata să îți ofere părul pe care ți-l dorești.

Parul din extensii clip on este colectat de la un singur donator,dezinfectat cu solutii ecologice pentru a menține structura firului intact.

Părul poate fi tăiat, spălat, colorat.

Dacă doriti un set clip on si parul dumneavoastra ca si desime este rar/mediu , aveti nevoie de un set de 150 grame.

Dacă doriti un set clip on si parul dumneavoastra ca si desime ,este mediu/des ,aveti nevoie de un set de 200 grame.

Dacă doriti un set clip on si parul dumneavoastra ca si desime ,este des/foarte des ,aveti nevoie de un set de 2 seturi de 150 grame .

Este indicat ca atunci cand faceți comanda la noi pe site sa ne trimiteți o poză cu parul dumneavoastra pe whatsapp. Poza trebuie sa fie facuta afara, ca sa se vada culoarea exacta a parului, așa ne putem da seama ce culoare si ce cantitate de extensii aveți nevoie.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.