1. Politica cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Potrivit dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, Beauty Innovation S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati in legatura cu dumneavoastra.

Astfel, scopul colectarii datelor este reprezentat de informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) despre situatia contului lor de pe web site-ul nostru www.extensiizen.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind plasarea, evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC PARTEA MIHAI SRL, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 8402, si va exprimati in mod  expres si neechivoc acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre PARTEA MIHAI SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre PARTEA MIHAI SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre PARTEA MIHAI SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

De asemenea, prin vizitarea web site-ulu www.extensiizen.ro, utilizatorul/cumparatorul isi da acordul in mod expres ca este de acord cu dispozitiile romane in vigoare aplicabile. PARTEA MIHAI SRL nu garanteaza in niciun fel faptul ca materialele/produsele prezentate pe acest web site sunt acceptate ori pot fi folosite in alte tari, in acord cu reglementarile interne ale acestora.

Utilizatorii care aleg să viziteze acest web site din locatiile in care se afla, fac acest lucru pe propriul risc, și sunt singurii responsabili să respecte legile locale in materie.

Utilizatorii sunt invitati sa viziteze aceasta pagina web in mod periodic, pentru a se informa si a fi la curent cu modificarile legislative aplicabile.

PARTEA MIHAI SRL mentioneaza faptul ca, in timp ce folosirea si prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara in vederea executarii obligatiilor si a serviciilor asumate, Utiliatorul/Cumparatorul este asigurat ca datele cu caracter personal nu vor fi solosite in alte scopuri, decat cele sus mentionate si pentru a facilita executarea comenzilor si managementului web site-ului.

Datele personale comunicate in mod voluntar de catre Utilizatori, nu vor fi  vandute unui tert si nici nu vor fi comunicate in alte conditii decat cele inscrise mai sus.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

In ipoteza in care doriti ca, o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate, sa interveniti asupra datelor transmise, sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege, va puteti exercita acest drept, in baza unei solicitari scrise, datate si semnate, comunicate pe adresa sediului nostru Strada Brazda lui Novac nr. 70, bl. 36A, Craiova 200115.

PARTEA MIHAI SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de email pe site-ul PARTEA MIHAI SRL.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, PARTEA MIHAI SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre organelor judiciare ori altor autoritati si institutii abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Toate informatiile solicitate in vederea achitarii contravaloarii produselor prin plata cu cardul si pentru ca tranzactia sa fie procesata (numarul cardului de credit/debit, data de expirare, codul de siguranta) vor fi transmise catre banca cu care colaboram, fara intervenita vreunui tert. Nicio astfel de informatie nu va fi vazuta sau stocata, in niciun mod si pentru niciun motiv de catre PARTEA MIHAI SRL.

  1. Drepturi de proprietate intelectuala

“PARTEA MIHAI SRL”  este o marca inregistrata in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, republicata si apartine companiei PARTEA MIHAI SRL Folosirea numelui sau a siglei PARTEA MIHAI SRL fara consimtamantul “PARTEA MIHAI SRL ” constituie infractiune si se pedepseste potrivit legii penale.

  1. Drepturi de autor si drepturile conexe / Copyright

PARTEA MIHAI SRL este proprietarul web site-ului extensiizen.ro si a intregului continut al acestuia, inclusiv si fara a se limita la texte, poze, continut video, etc. si sunt protejate de dispozitiile Legii nr.  8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Astfel, reproducerea, modificarea, transmiterea, republicarea si/sau redistribuirea acestora catre terte parti in scopuri comerciale sunt strict interzise fara consimtamantul scris al PARTEA MIHAI SRL.

PARTEA MIHAI SRL nu ingaduieste folosirea continutului web site-ului ori a marcii inregistrate pentru alte scopuri si conditii decat cele inscrise mai sus.

  1. Comenzi/Conditii de livrare

Comenzile produselor PARTEA MIHAI SRL se pot plasa atat pe web site-ul nostru, cat si telefonic, la numerele afisate pe web site, la rubrica Contact. In momentul plasarii unei comenzi, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile PARTEA MIHAI SRL, astfel cum acestea sunt descrise pe web site-ul nostru.

Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele: luni, marti, miercuri, joi pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar  in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele de vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Daca in urma plasarii unei comenzi, v-ati razgandit si nu mai doriti produsele comandate sau unele dintre aceste, ori vreti alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anunti cat mai repede la unul dintre numerele de telefon afisate pe web site-ul nostru la sectiunea Contact. Colegii nostri vor face tot posibilul sa modifice sau anuleze comanda.

PARTEA MIHAI SRL livreaza pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul unei firme de curierat.

In cazul livrarii prin curierat, termenul de livrare este rapid si nu depaseste 1-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii.

Plata transportului este 20 lei, fara taxa suplimentara, oriunde in tara.

PARTEA MIHAI SRL nu va fi tinuta raspunzatoare pentru intarzierile cauzate de conditiile meteorologice, de eventualele intarzieri din partea firmei de curierat, ori oricaror altor circumstante care in afara sferei de control PARTEA MIHAI SRL si nu sunt imputabile acesteia. PARTEA MIHAI SRL nu este reponsabila pentru furtul sau pierderea coletului din momentul in care acesta a fost predat curierului.

De asemenea, PARTEA MIHAI SRL nu va fi tinuta in niciun fel raspunzatoare pentru problemele intampinate sau livarile gresit efectuate din cauza completarii incorecte a datelor personale pentru livrare de catre utilizatori/cumparatori (nr. de telefon, adresa gresita, etc.), cu ocazia plasarii comenzii, existand astfel posibilitatea ca pachetul dvs. sa fie returnat catre PARTEA MIHAI SRL, ocazie cu care veti suporta transportul de livrare si eventualele costuri legate de returnarea contravalorii produselor cumparate, ori a unui nou transport daca veti proceda la o noua comanda. Din aceste motive, pentru a preintampina eventualele probleme nedorite, va rugam sa acordati o atentie sporita la momentul completarii campurilor necesare din sectiunea Livrare in vederea plasarii unei comenzi.

In legatura cu informatiile privind transportul comenzii, in cazul in care optati pentru livrarea prin curier, odata cu predarea comenzii catre acesta, se va elibera un numar de AWB, cu ajutorul caruia veti putea obtine informatii in permanenta asupra situatiei si localizarii coletului dvs. In ipoteza unei eventuale intarzieri la livrarea coletului, clientii vor fi notificati direct de catre curier sau/si de catre PARTEA MIHAI SRL.

La receptionarea comenzii, clientii sunt rugati sa verifice cu atentie coletul INAINTE de a semna de primirea acestuia, pentru a vedea daca prezinta urme de rupere, spargere, etc.

  1. Politica de returnare

Daca nu sunteti satisfacut de comanda efectuata, produsul/ele pot fi returnate catre PARTEA MIHAI SRL, in termen de 10 zile calendaristice de la data la care intrati in posesia fizica a produselor, caz in care acestea pot fi inlocuite ori va putem returna contravaloarea acestora, in cel mai scurt timp, insa nu mai tarziu de 14 de zile de la momentul verificarii starii si conditiilor in care produsele au fost returnate catre PARTEA MIHAI SRL.

De asemenea, inainte de expirarea perioadei in care puteti returna comanda, cumparatorul trebuie sa informeze PARTEA MIHAI SRL cu privire la decizia sa prin completarea formularului al carui model il gasiti cadrul prezentei rubrici, ori ne puteti comunica un e-mail care sa cuprinda aceasta decizie a dvs. Se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare în perioada de 10 zile calendaristice mentionata mai sus, în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către dvs. înaintea expirării perioadei respective. De asemenea, se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare, daca produsele sunt trimise înapoi de catre dvs. catre PARTEA MIHAI SRL înainte de expirarea perioadei de 10 zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) din OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

*Model de formular:

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către [aici se introduce numele, sediul şi, dacă este cazul, numărul de telefon şi adresa de email ale PARTEA MIHAI SRL]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data.

Toate produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care le-ati primit. PARTEA MIHAI SRL nu accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs., direct sau indirect, precum au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

De asemenea, toate produsele PARTEA MIHAI SRL trebuie sa fie returnate in ambalajul original in care le-ati primit, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate. Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele, trebuie sa returnati si cadourile.

Toate cheltuielile ocazionate de returnare sunt in sarcina cumparatorului.

In conformitate cu dispozitiile art. 16 din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

(…) e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(…)”.

Prin urmare, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, niciun produs care are sigiliul indepartat sau alterat nu va fi acceptat la returnare.

PARTEA MIHAI SRL se mandreste cu o conformitate de excelenta a tuturor produselor comercializate, iar toate produsele sunt verificate riguros de catre echipa noastra inainte de a fi trimise catre dumneavoastra.

Tocmai de aceea, in momentul returnarii unui produs, odata ajuns la sediul nostru, acesta este evaluat si verificat de expertii nostri pentru ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost trimis .

In cazul in care optati pentru schimbarea unui produs initial, produsul trebuie sa ajunga mai intati la sediul nostru, pentru a sa fi verificat de expertii nostri, iar doar dupa aceea se va livra produsul inlocuitor.

 

Extensii si cozi de par:

– acestea pot fi returnate in termen de 10 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;

– extensiile cozile confectionate din par uman reprezinta, in acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate, categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, in cazul in care au fost desigilate de cosumator;

– toate extensiile si cozile au un sigiliu,cu care sunt atasate de ambalaj iar odata ce acest sigiliu a fost indepartat sau alterat in vreun fel, produsul nu va mai fi acceptat, sub nicio forma, pentru retur sau schimb.

– va rugam sa verificati extensiile in momentul in care ati intrat in posesia lor, pentru ca acestea sa corespunda ca model, culoare si lungime celor dorite de dvs., inainte de a le indeparta de pe ambalj, de a le desface sigiliul sau de a le manipula in orice fel;

– PARTEA MIHAI SRL nu este in niciun fel resposabila pentru eventualele probleme rezultate in urma unei aplicari neadecvate a extensiilor semipermanente (cu cheratina, microring, banda adeziva, cusute) sau pentru vopsirea nereusita a tuturor produselor din par uman.

Peruci si accesorii din par:

– acestea pot fi returnate in termen de 10 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;

– perucile si accesoriile de par reprezinta, in acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate, categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, in cazul in care au fost desigilate de cosumator;

– va rugam sa le trimiteti inapoi in ambalajul original si cu eticheta  intacta;

– perucile care au fost periate, coafate, vopsite, tunse sau carora li s-a aplicat orice fel de tratament  (ex. sampon, balsam, fixativ, spuma, gel) NU vor fi acceptate pentru retur;

– va rugam sa verificati peruca in momentul in care ati intrat in posesia ei, pentru ca aceasta sa corespunda ca model, culoare si lungime celei dorite de dvs., inainte de a indeparta eticheta sau de a o manipula in orice fel.

Placi si ondulatoare de par:

– acestea pot fi returnate in termen de 10 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;

– produsele trebuie returnate in ambalajul original complet si nederiorat fara urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile;