Meserie Brățară de Aur si Hobby/Hairdresser

hobby hairdresser

Hobby HairDresser…. O mică poveste cunoscuta de noi oamenii ca si expresie spune asa: Munceste si o sa ai ce iti doresti!! Da, munceste 12 ore consumandu-ti timpul din viata ta, timp pe care, de fapt, el este impartit in “noaptea” ce tine 12 ore si “ziua” fiind egala cu ea…. deci cate ore ne mai raman de realizat altceva?! Cand te intreba un prieten “Ce faci?”, tu ii raspunzi ca muncesti, pentru ca acesta este adevarul.

Evreii in schimb te intreba: Daca muncesti, bani cand mai faci? Dragi oameni, puneti-vă viata pe primul loc atunci cand vă scrieti planurile de afaceri!
Planul vostru de afaceri sa inceapa cu timpul petrecut alaturi de oamenii dragi voua, pe care ii iubiti sau cu Hobby-urile voastre!
Faceti doar ceea ce va place. Doar atunci veti avea gandurile limpezi, doar atunci veți fi in stare sa constientizati intr-adevar ceea ce va lipseste.

Acea stare langa oamenii dragi, vă vaa dezvolta gandirea si vă va oferi un punct de plecare logic spre dezvoltarea financiara.
Ei sunt muza voastra ! Cautati-o si veti gasi libertatea gandiri in afaceri, dar si in meseria voastra iubită in care va dedicati trup….dar nu suflet! Sufletul si timpul lasati-l oamenilor pe care ii iubiti! Caci doar atunci cand iubiti, psihicul vostru ajuta dorinta de a va dezvolta profesional/financiar si uite asa ajungeti la implinire/fericire.

Pentru noi ,”Hairdresseri”, fericirea vine atunci cand privim zambetul de pe fata clientilor, asta ne da o multumire unica …? O multumire care se transforma intr-o mandrie care ne lumineaza ziua. Dar ajungand la o anumita dezvoltare profesionala, dupa multa munca, noi tot muncim si suntem mândri ca suntem Buni!?

Astfel că odată cu toate acestea lucruri, dacă pasiunea voastră este aceeași cu pasiunea mea, vă aștept cu drag la cele mai interesante cursuri pentru  extensii de păr.

Oferim curs pentru montaj extensii de par :

-extensii cu cheratina

-extensii tape on

Pentru orice informatii va asteptam cu drag.

Fb: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=227695611203515&id=133929900580087

Tel: 0743881192

Lasă un răspuns