Afacere cu extensii de par 100% natural si virgin

afacere cu extensii de par
Afacere cu extensii de par! Vrei să știi mai multe despre asta?

 Dezvoltăți afacerea cu Extensii de Par in salon!

Te ai intrebat cum sa iti aduci mai multi clienti in salon?! Sigur ca da! Poate ai incercat sa faci promotii la tuns/vopsit sau la alte servicii pe care le ai in salon, dar cu toate asta clientele nu vin! De ce?! Deoarece clientele au nevoie de noutati! Au nevoi pe care le oferi tu ca si stilist/propietar de salon …ceva nou! Ceva ce nu se gaseste in toate saloanele,cum ar fi: – inchirierea de extensii clip on pentru ocazii speciale. – serviciul de extensii tape on/cheratina/clip on. -serviciul de demontare/montare extensii par. Cum ar fi sa ai un stand cu extensii la tine in salon? Un stand cu extensii este o investitie ,dar nu una care sa nu o suporte un salon de coafura. Gandeste-te la facturile de vopsea/shampon/stand revanzare….ele cat costa?! Investesti in ele pentru a scoate profit, corect?! Calculeaza investitia in extensii de par si o sa vezi ca profitul este la fel de mare sau poate mai mare ca celelalte servicii din salonul tau.

Vrei o afacere cu extensii de par?

-Gandeste-te la clienta care trebuie sa vina la spalat /vopsit/remontat! Sigur ai vorbit cu clientele tale de extensii de par, poate chiar ele te au intrebat, ce ai raspuns?!Ti se pare riscant? Cu extensiile?! Oare o sa ai probleme cu parul din ele?! Eu iti ofer garantie 6 luni si training in salon!! Și crede-mă că avem Cel mai mic pret din Europa la par natural! Daca te gandesti ca iti complici jobul …gandeste-te la concurenta ta care deja cauta un nou serviciu care sa l implementeze in salon… oare de ce sa nu faci tu asta? Iti oferim suport tehnic pentru extensii de par si pentru dezvoltarea salonului tau prin calitatea extensiilor de par Virgin! Intră în magazinul  nostru și bucură-te de toate extensiile pe care le punem la dispoziție. Sunt 100% naturale și  au o calitate, cum nu ai mai vazut!

One thought on “Afacere cu extensii de par 100% natural si virgin

  1. Vesler Otilia says:

    Extensiile comandate de la dvs . sunt perfecte pt. mine. Va multumesc pt. punctualitate, corectitudine si calitate. Cu drag merita recomandate ???

Lasă un răspuns