Fă-ți schimbarea pe care ți-o dorești!

Pe o scară de la 1 la 10, privind anumite studii făcute pe mai multe participante, s-a dovedit că dorința schimbării look–ului este de 10x cu o cerere mai mare ca orice altă acțiune. Astfel că până la urmă și studiile dovedesc că femeile vor să fie în permanentă frumoase. Însă întotdeauna se întâmplă să le treacă prin gând întrebări precum ” dacă nu-mi va sta bine culoarea, dacă tunsoarea nu este genul meu, dacă si dacă… ce ar trebui să fac să nu-mi deteriorez părul și totuși să am și o lungime mai mare, si o culoare mai frumoasa, și un tonus capilar exemplar?

Extensii

Ei bine, odată ce vin aceste întrebări, orice acțiune viitoare pe care o gândea până atunci, nu se mai întâmplă. De frică. Frica de eșec că părul nu va mai fi la fel, frica ca extensiile vor arăta a plastic ieftin sau frica că vopseaua le va arde chiar și ultimele fire de păr rămase, le aduce într-un final frustrarea de a merge la salon. ” Vaaaai, dar ce costuri, vaaaai, dar cum să fac să mă coste mai putin? Acestea sunt printre primele întrebări atunci când o femeie nu este sigură că își dorește cu adevărat schimbarea.

În 2019 regulile în frumusețe sunt clare!

Atunci când iei decizia să îți schimbi look-ul, poți să ai în vedere două lucruri. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru părul tău natural ci să te gândești să faci schimbarea cu extensii din păr natural, de calitate, care îți pot oferi pe lângă schimbarea culorii, atât volum, lungime cât și foarte, foarte multă naturalețe. Pentru că acesta este de fapt și motivul pentru care îți faci schimbarea. Să fii tu bine cu tine și noul tău păr. Astfel că dacă până acum îți făceai probleme de cum să nu ți se afecteze podoaba capilară, cu extensiile noastre de la Zen poți încerca absolut orice artificiu îți dorești. Sunt flexibile, naturale, se îngrijesc ușor, repetăm: chiar sunt naturale 100% și acesta este motivul costurilor ridicate. Sunt extensii premium, ” scumpe” după părerea unora, însă sunt cele mai bune extensii care pot ajuta să îți menții schimbarea pe termen lung. Cât de frumos este atunci când o femeie are părul incântător? Ce nu știm noi este că atât femeile cât și bărbații, atunci când se uită la noi, primul lucru pe care îl zărește este părul. Îngrijit, neîngrijit, cu șuvițe, fără șuvițe, scurt, lung, tunsori diferite?! Acum nu mai contează motivul care te nemulțumește, pentru că odată ce îți cumperi primul set de #extensii Zen, e ca și cum ai deja o altă viață.

Schimbările costă, însă ne vor face fericite!

Înainte de orice schimbare, trebuie să știi că acestea costa. Stilistul costa. Extensiile costă. Dar părul tău rămâne același! Nu se deteriorează, nu i se întâmplă absolut nicio tragedie, doar îl îmbunătățești. Însă după prețul schimbării, tot ce se întâmplă depinde de tine. Fericirea și mulțumirea sunt emoții personale, dar oare pe cine nu mulțumește și nu face fericit un păr frumos cu adevărat? Nu exista… nimeni să se plangă ca e trist din cauză ca parul se așează altfel după punerea extensiilor, că are un alt luciu, că are o lungime mai mare… exact așa cum și-o dorea. Și asta pentru că părul face parte din feminitatea noastră!

Coafuri cu extensii

Îți dorești o schimbare de look și îți e frică să o faci?

Ai încredere în extensiile din par Zen, până acum nu am dezamăgit pe nimeni. Deși de multe ori pare ca suntem mai scumpi, prețul per extensii e direct proportional cu multele calități pe care le au. Dar cel mai important e ca ele se manifestă ca și părul tău natural, iar lumea va avea ceva de muncă ca să le observe… Pentru ca asta face naturalul, nu bate la ochi, nu sclipește ca părul lui Barbie și nu se arde când pui placa pe el. E păr natural!! Așa că orice schimbare îți dorești să faci, fă-ți noul look împreună cu extensii de calitate, o să vezi, niciodată nu vei fi nemulțumită!

2 thoughts on “Fă-ți schimbarea pe care ți-o dorești!

Lasă un răspuns