Extensiile Zen pot fi noul tău accesoriu în 2019!

extensii blog

Când ne-am gândit să ne numim Zen, n-am făcut-o doar pentru a alege un nume pompos și doar atât. Am făcut-o pentru sutele de grame de păr pe care am zis că vrem să le oferim, tuturor celor care știu cu adevărat că natural înseamnă prețios. Natural înseamnă un cost mai ridicat și o calitate de 10x mai bună față de extensiile care se ” consideră” naturale, dar care de la prima aplicare, la a doua nici nu te mai poți gândi, căci atât de rău arată. Nu și la noi! La Zen naturalețea e principiul după care ne ghidăm, comercializăm doar extensii din păr natural și asta nu se va schimba niciodată.

Un păr natural aduce costuri mai ridicate

Învățăm de mici să facem diferența între un produs de calitate și unul de o calitate indoielnică. Ca și în cazul extensiilor, ni s-a întâmplat de foarte multe ori să fim întrebați ” De ce la acest preț”? Răspunsul e sigur: Atunci când iei ceva de sub brandul Zen, pe lângă faptul că ai garanție, ai calitate! Le poți folosi oricât îți dorești dacă știi cum să le întreții, astfel că da, probabil față de ceea ce este pe piață să avem costuri mai ridicate, dar asta pentru că avem probabil cele mai bune tipuri de extensii de păr. Extensii de păr premium, gata să satisfacă orice exigență!

Cui ne adresăm?

Atunci când ne-am lansat, ne-am dorit să ajungem în saloanele câtor mai mulți stiliști. Indiferent de locație, acest vis putem spune că într-o oarecare măsură ni s-a îndeplinit. Lumea ne știe, ne laudă produsele și astfel că toată lumea este fericită că în sfârșit au extensii din păr rusesc, 100% naturale așa cum își dorește oricine. Însă nu era suficient… astfel că ne-am lansat magazinul online, ca să facem fericite cât mai multe cliente, prin părul natural pe care îl oferim prin comercializarea extensiilor noastre.

În 2019 poți face din extensiile Zen cel mai performant accesoriu pe care sa-l folosesti, aducând valoare frumuseții tale!

Lasă un răspuns